Polaznica Policijske škole nagrađena za svoje sportske uspjehe

Polaznica 18. generacije Programa srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac Diana Pavlović, proglašena je najboljom sportašicom Vukovarsko – srijemske županije za 2022. godinu.

Diana trenira judo od svoje 8 godine u Judo klubu “Vinkovci“, a ustrajnošću i disciplinom u treninzima te ljubavi prema tom sportu postigla je niz sportskih uspjeha. Titulu perspektivne sportašice grada i županije ponijela je 2018. godine, a slijedili su brojni nastupi na prvenstvima i turnirima nacionalne i međunarodne razine.

Uloženi trud i upornost nagrađen je titulom najbolje sportašice Vukovarsko-srijemske županije za 2022. godinu.
Diana uz svoju posvećenost treninzima i sportu koji je odabrala ni malo ne posustaje u redovnom i primjernom ispunjavanju svih svoji obveza koje ima u procesu školovanja za zanimanje policajac/policajka.
Svojim kolegicama i kolegama kao i svim mladim ljudima poručuje:

„Uvijek se bavite nečime, makar se otišli prošetati ili malo trčati. Sport je prvenstveno bitan zbog nas samih i našeg tijela i duha. To vas nekako opusti. To mogu prvenstveno dati primjer po sebi. Na trening nekad odem ljuta i nervozna, ali kući se uvijek vraćam sa zadovoljstvom jer znam da sam odradila nešto što će meni biti vjetar u leđa u budućnosti te što će mene predstaviti u boljem svijetlu. Želja mi je postati interventna policajka i stoga mi moj sport još više znači. Poticaj za odabir ovog poziva i trajnu vezu sa sportom dao mi je moj trener interventni policajac.“

Čestitamo Diani!

Pisane vijesti