Učenik 4. razreda Policijske škole „Josip Jović“, osvojio je zlatnu medalju na prvenstvu Hrvatske

Na prvenstvu Hrvatske u hrvanju za mlađe dječake (U-13) i mlađe seniore (U-23) zlatnu medalju osvojio učenik Policijske škole „Josip Jović“ Mihael Salajec

U subotu 8. listopada 2022. godine u Petrinji u dvorani osnovne škole Mate Lovraka održano je prvenstvo Hrvatske u hrvanju za mlađe dječake (U-13) i mlađe seniore (U-23).
 
Učenik 4. razreda, Policijske škole „Josip Jović“, osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju u kategoriji do 82 kg. Mihael se natječe u kategoriji mlađih seniora (U-23) iako je tek u kolovozu ove godine navršio 18 godina. Mihael Salejec, osim što je vrhunski mladi sportaš koji nastupa i za reprezentaciju Hrvatske, odlično usklađuje sportske i školske obveze. Odličan je učenik, sudjeluje aktivno u svim aktivnostima učenika Policijske škole „Josip Jović“. Svojim radom, zalaganjem i ozbiljnom pristupu svim svojim obvezama uzor je i svim ostalim učenicima. Ne sumnjamo da će ovaj samozatajni i skroman mladić oduševljavati rezultatima na sportskim borilištima i dalje, te da će jednako uspješan biti i u svom budućem poslu policijskog službenika.

Želimo Mihaelu puno uspjeha u sportskoj karijeri i uspješnom završetku Srednje policijske škole.

Pisane vijesti