Natječaji

Slika /04_vps/shutterstock_52148902_cr.jpg
OBAVIJEST
 
Zakonom o osiguravanju kvalitete u visokom obrazovanju i znanosti (NN 151/2022), člankom 44. stavkom 2. točkom 1. propisano je da Središnji prijavni ured ustrojen u Agenciji za znanost i visoko obrazovanje provodi postupak upisa pristupnika na sva visoka učilišta za sve vrste i razine studija u Republici Hrvatskoj.
 
U svezi s navedenim, Ministarstvo znanosti i obrazovanja je uputilo obavijest svim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj o obvezi provođenja postupka upisa pristupnika na studij putem Središnjeg prijavnog ureda.
 
Agencija za znanost i visoko obrazovanje, sukladno navedenom, u obvezi je za akademsku godinu 2024./2025. u upisni postupak uključiti sva visoka učilišta u Republici Hrvatskoj te predmetni postupak provesti putem Središnjeg prijavnog ureda odnosno Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVU) (mrežna stranica www.postani-student.hr).
 
Ističemo da NISpVU sustav već godinama uredno funkcionira za prijave odnosno upise na studij u slučaju kandidata iz građanstva koji su aktualni maturanti, a trebao bi uskoro funkcionirati i za ostale kategorije kandidata (policijski službenici, zaposlenici drugih TDU, studenti iz građanstva koji upisuju diplomski studij).
 
Ako se to ne dogodi ili s tim u vezi nastanu neplanirane poteškoće i zapreke - pravovremeno ćemo vas obavijestiti o daljnjem postupanju odnosno o alternativnom načinu podnošenja prijava za upis na studij Kriminalistika (dostavljanjem prijava u Referadu Veleučilišta ili na drugi način).


STRUČNI PRIJEDIPLOMSKI STUDIJ KRIMINALISTIKA - REDOVNI STUDIJ

STRUČNI PRIJEDIPLOMSKI STUDIJ KRIMINALISTIKA - IZVANREDNI STUDIJ
STRUČNI DIPLOMSKI STUDIJ KRIMINALISTIKA - IZVANREDNI STUDIJ