Istaknutim pojedincima uručena priznanja i zahvalnice

Glavni ravnatelj policije Vlado Dominić dodijelio je priznanja i zahvalnice najzaslužnijim pojedincima za predan rad i doprinos ugledu policije

Foto: MUP

Glavni ravnatelj policije Vlado Dominić dodijelio je u petak, 3. listopada, priznanja i zahvalnice najzaslužnijim pojedincima u Ministarstvu unutarnjih poslova za predan rad i doprinos ugledu policije. Svečana dodjela upriličena je u amfiteatru Ravnateljstva policije.

Priznanja su uručena: Biserki Blagojević iz Policijske uprave zagrebačke, Mariju Čmarecu iz Uprave policije te Zoranu Ferenčeku i Zdenku Mindumu iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“.

Zahvalnice su uručene Odjelu za prijavništvo i osobne isprave Policijske uprave zagrebačke, djelatnicima Ravnateljstva policije, Uprave kriminalističke policije, Policijske akademije te Uprava policije u Ravnateljstvu policije i Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Istaknutim pojedincima, nakon uručenja priznanja i zahvalnica, obratio se glavni ravnatelj policije Vlado Dominić: „Nadam se da će ove nagrade biti podstrek za vas da radite bolje i više te da ćete zahvalnice i priznanja koja ste primili pokazati i svojim kolegama kako bi i oni vidjeli da se isplati dobro raditi, na dobrobit svih nas. U velikom sustavu kao što je naš, uvijek je potrebno tražiti i nagraditi one najzaslužnije koji se trude i ističu i izvan svojih svakodnevnih zadaća i radnog vremena. I potičem voditelje ustrojstvenih jedinica da prenesu svojim ljudima u policijskim upravama i sjedištu da trebamo raditi još bolje i težiti izvrsnosti. Još jednom vam, u ime ministra unutarnjih poslova, čestitam i želim sve najbolje u daljnjem radu.“

Tijekom proteklih godinu dana svojim su se radom istaknuli i djelatnici drugih policijskih uprava. Njima su zahvalnice podijelili čelnici ustrojstvenih jedinica koje su uputile prijedloge. 



Stranica