Zbor i orkestar Policijske akademije nastupili na humanitarnom koncertu „ZA Gorski kotar“

Organizatori koncerta obratili su se s molbom za nastup Pjevačkog zbora i orkestra Policijske akademije potpredsjedniku Vlade i ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću,  

Pjevački zbor i orkestar Policijske akademije, pod umjetničkim vodstvom prof. Nevenke Pavleković, nastupili su u srijedu, 19. ožujka s početkom u 19.30 sati, na humanitarnom koncertu „ZA Gorski kotar“ u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“.

Organizator koncerta, društvo „Goranin“ Zagreb, na kojem je nastupilo 20-ak izvođača, od zborova, poznatih imena hrvatske operne scene i estrade te osoba iz javnog života, a pod pokroviteljstvom Milana Bandića, gradonačelnika grada Zagreba, organiziralo je humanitarni koncert s ciljem pomoći Goranima i Gorskom kotaru, nakon olujne kiše koja je 1. siječnja nanijela velike štete Gorskom kotaru.

Organizatori koncerta obratili su se s molbom za nastup Pjevačkog zbora i orkestra Policijske akademije potpredsjedniku Vlade i ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću, a njihov nastup bio je zapažen i nagrađen pljeskom publike. Nastup u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ bio je još jedan u nizu uspješnih nastupa Pjevačkog zbora i orkestra Policijske akademije kojeg čine polaznici 9. prekvalifikacije za zanimanje policajka/policajac.



Stranica