Poziv na testiranje

Komisije za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, izvješćuju da će se testiranje kandidata / kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, te u Narodnim novinama, broj: 105/2013 dana 21.08.2013. godine 

održati dana 21. listopada 2013. godine na Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 10.00 sati.

Pisani dio testiranja sastoji se od poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta.

Za radno mjesto pod rednim brojem 15a testiranje će se provesti i iz znanja engleskog jezika. 

Pravni izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova, kao prilog javnom natječaju za svako radno mjesto. 

Smatra se da je kandidat / kandidatkinja koji nije pristupio testiranju povukao / povukla prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavljat će se u periodu od 28. listopada 2013. godine do 30. listopada 2013. godine, u Ministarstvu unutarnjih poslova, Ulica grada Vukovara 33, Zagreb. 

Termini razgovora s kandidatima bit će objavljeni na web stranici ovog Ministarstva dana 23. listopada 2013. godine.

Imena kandidata / kandidatkinja koji udovoljavaju formalnim uvjetima iz javnog natječaja i koje pozivamo na testiranje možete saznati klikom OVDJE.



Stranica