Doček biciklističke sekcije „Tigrovi“

Polaznici Policijske škole „Josip Jović“ u Domu Tigrova dočekali su bicikliste po povratku iz Lourdesa koji su sudjelovali na tradicionalnom 64. vojno-policijskom hodočašću

Polaznici Policijske škole „Josip Jović“ u pratnji nastavnika i odgojitelja s transparentom dobrodošlice dočekali su članove biciklističke sekcije “Tigrovi”; Dragu Skledara, Zlatka Adžijevića, Viktora Vojakovića, Stjepana Milaveca, Luciju Andabak, Anu Antolić i Dragana Jurčića.

Biciklisti su uz logističku podršku Anđelka Musića i Miljenka Komesa odvozili biciklistički ultramaraton od Rakitja do Lourdesa u duljini 1700 kilometara.

Na ovaj izniman pothvat krenuli su 10. svibnja, u jutarnjim satima ispred Doma Tigrova, a u Lourdes su stigli prema planu 22. svibnja, i priključili se ostalim sudionicima međunarodnog vojno-policijskog hodoćašća, na kojem Hrvatska sudjeluje već 30. jubilarni put.
 
Povratak je bio 25. svibnja, u popodnevnim satima a na svečanom dočeku uz rodbinu, prijatelje i članove Udruge, priključili su se i predstavnici Policijske škole “Josip Jović”. 

Policijska škola surađuje s Udrugom „TIGAR 90/91 Rakitje“ i Ustanovom za sveobuhvatnu skrb Tigrovi u provedbi projekta „Domovinski rat-Josip Jović“.

 

Pisane vijesti