Održana godišnja skupština Udruge umirovljenika unutarnjih poslova

Na Policijskoj akademiji održana je, 4. travnja, Izvještajna godišnja skupština Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Zagreb...

Foto: MUP

Na Visokoj policijskoj školi na Policijskoj akademiji održana je, 4. travnja, Izvještajna godišnja skupština Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Zagreb.

Savo Eškičević, predsjednik Udruge, na početku je podsjetio kako je 2012. godina bila obilježena radom Udruge na zaštiti i ostvarivanju mirovinskih prava bivših zaposlenika ministarstva te su ministarstva financija, branitelja i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava upoznali sa stanjem i problemima ove, specifične, populacije umirovljenika.

Članovima Udruge obratio se pomoćnik ministra unutarnjih poslova Vladimir Nemec, pozdravio ih u ime Ministarstva i ministra Ostojića te im zahvalio na nesebičnom pružanju pomoći i humanitarnom radu s članovima. Pomoćnik Nemec naglasio je i napredak u kvaliteti odnosa između Udruge i MUP-a kao i spremnost Ministarstva za nastavak ove, dvosmjerne, suradnje.

Dnevni je red od dvanaest točaka uključivao izvješće o radu udruge za proteklu kalendarsku godinu, izvješće nadzornog odbora za isto razdoblje te prijedlog programa rada za 2013. godinu.



Stranica