Suradnja Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“ i Hrvatskog odbojkaškog saveza

Polaznicama i učenicama Policijske škole „Josip Jović“ omogućit će se uvjeti za formiranje odbojkaške sekcije

Predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić i direktorica Saveza Valentina Bifflin posjetili su u četvrtak 18. siječnja 2024. Policijsku akademiju „Prvi hrvatski redarstvenik“.  

Zajedno s načelnikom Josipom Ćelićem i zamjenicom načelnika Mirjanom Abramović, te voditeljem Službe za policijski trening Mariom Culejom, održali su radni sastanak sa zainteresiranim polaznicama i učenicama Policijske škole „Josip Jović“ vezano uz formiranje odbojkaške sekcije.

Predsjednik Saveza Frane Žanić istaknuo je kako će Hrvatski odbojkaški savez osigurati materijalne uvjete za provedbu odbojkaških treninga na Policijskoj akademiji. Načelnik Josip Ćelić napomenuo je kako nam je važan razvoj sporta i sportaša unutar policijskog sustava te kako će omogućiti polaznicima nastavak redovnog treniranja u sportskim klubovima.

Zbog velikog iskazanog interesa za treniranjem odbojke, voditelj Službe za policijski trening, Mario Culej organizirat će provedbu kontinuiranog treninga svim zainteresiranim polaznicima Policijske akademije i na taj način povećati mogućnost i unaprijediti kvalitetu sportskih treninga.

Ova suradnja prilika je za poticanje razvoja dualnih karijera odbojkaša te motivacija svim policijskim službenicima i polaznicima Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“ da se uključe u dodatne sportske aktivnosti, te kao odlična promotivna aktivnost.

Pisane vijesti