Dodjela prigodnih nagrada povodom malonogometnog turnira

Povodom Dana otvorenih vrata Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik" održan je malonogometni turnir 

Na Policijskoj akademiji 25. svibnja uručene su prigodne nagrade učenicima i polaznicima Policijske škole "Josip Jović", u povodu malonogometnog turnira održanog tijekom Dana otvorenih vrata.

Turnir je održan na vanjskom terenu i sudjelovalo je sedamnaest malonogometnih ekipa. Natjecanje je organizirano na principu sustava eliminacije.

Na dodjeli prigodnih nagrada prisustvovali su zamjenica načelnika Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik" Mirjana Abramović, voditelj Službe za policijski trening Mario Culej i voditeljica Službe za nakladničko-knjižničnu djelatnost i Muzej policije Helena Jelinek Mareljić.

Zamjenica načelnika Abramović uručila je nagrade polaznicima i učenicima te čestitala na osvojenim nagradama i svima poželjela da se nastave baviti sportskim aktivnostima.

Malonogometni turnir je organiziran u suradnji Službe za policijski trening i Policijske škole "Josip Jović", povodom Dana otvorenih vrata.

Za pobjedničku ekipu 4B razreda nastupili su: Samuel Taradi, Lovre Ružičanin, Dino Dujam, Nikola Radić, Alex Zubin, Petar Senić, Josip Andrin i Antonio Petraš. Treće mjesto osvojio je Odjel 4, a drugo mjesto Odjel 6. 

Čestitamo pobjedničkoj ekipi i svim natjecateljima!

 

 

Pisane vijesti