Radni sastanak psihologa iz Ministarstva unutarnjih poslova

Na Policijskoj akademiji „Prvi hrvatski redarstvenik“ održan prvi sastanak psihologa zaposlenih u Ministarstvu unutarnjih poslova s ciljem razmjene znanja i iskustava  

Na Policijskoj akademiji „Prvi hrvatski redarstvenik“ je dana 3. ožujka 2023. godine održan prvi radni sastanak psihologa zaposlenih u Ministarstvu unutarnjih poslova s ciljem razmjene znanja i iskustava te jačanja poslovnih i obrazovnih procesa psihološke struke kroz međusobnu suradnju.  

Budući je sastanak organiziran na inicijativu Policijske akademije, sastanak su vodile psihologinje Službe za razvoj policijskog obrazovanja i međunarodnu suradnju, Ines Žabek i Lana Kulenović.

Svi psiholozi su izrazili vrlo pozitivno mišljenje o pokretanju ovakve inicijative i sudjelovanje u raspravi je bilo vrlo aktivno te su se iznosile ideje vezane uz planiranje budućih zajedničkih projekata.

Između ostalog su dogovoreni radni sastanci psihologa MUP RH koji će se kontinuirano održavati uživo, dok kolegice i kolege koji povremeno zbog radnih obaveza neće moći prisustvovati imaju mogućnost uključivanja putem aplikacije Big Blue Button na sustavu e-obrazovanja.

Pisane vijesti