Obavijest "Move it akademija"

Poštovani,
 
Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta organizira edukativnu konferenciju sportske tematike pod nazivom Move it akademija koja će se održati 6.12.2022. u dvorani Akcelerator u Zagrebačkom inovacijskom centru. Konferencija je namijenjena studentima i ostalim ljubiteljima sporta koji se žele educirati i proširiti svoje znanje na području ekonomije i sportskog menadžmenta. Gosti predavači koji će svojom prisutnošću oplemeniti i podržati ovaj projekt su uspješni sportaši i stručnjaci, poput Damjana Rudeža, Jelene Pehar, Franje Arapovića, Frana Peterlina, Snježane Pejčić te mnogi drugi. 
Obzirom da je konferencija primarno namijenjena studentima te znamo koliko Vam je bitno obrazovanje Vaših studenata, ovim putem Vas molimo da našu konferenciju i link za prijavu objavite na svojim društvenim mrežama i stranicama fakulteta kako bi i vaši studenti imali priliku sudjelovati i naučiti nešto što nemaju priliku učiti svaki dan.
Prijave su besplatne za sve i vrše se isključivo putem linka. Broj sudionika koji žele sudjelovati uživo ograničen je na 160, a ostali mogu pratiti konferenciju online putem YouTube kanala HAZ Studenti.
 
Link za prijavu: https://forms.gle/CgLUVxkeztoWTM826
 
Za više informacija o konferenciji posjetite HAZef na društvenim mrežama:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/hazef_zg/
FACEBOOK: https://web.facebook.com/HAZEFcroatia
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/hrvatska-akademska-zajednica-ekonomskog-fakulteta/