Regionalna konferencija o kibernetičkom nasilju i kibernetičkoj sigurnosti s posebnim naglaskom na mlade i žene

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova i Europska mreža za inicijativu Hrvatske – ENIC pozivaju Vas na jednodnevnu „Regionalnu konferenciju o kibernetičkom nasilju i kibernetičkoj sigurnosti s posebnim naglaskom na mlade i žene“ koja se organizira
dana 15. studenoga 2022. (utorak), u vremenu od 9:30 – 13:30 sati u dvorani Amadria Park Hotel Capital Zagreb, Jurišićeva ulica broj 22.

Ovdje možete pročitati pozivno pismo i program konferencije.

Ljubazno Vas molimo za potvrdu Vašeg dolaska najkasnije do 11. studenoga 2022. (petak) na e-mail adresu: mladenka.morovic@prs.hr  ili na telefon: 01 48 28 033.

Napominjemo, konferencija se održava u hibridnom formatu (za veći broj sudionika/ca on line) te nam je pravovremena potvrda Vašeg dolaska od važnosti kako bismo izvršili druge potrebne pripreme vezane za pozivanje ostalih sudionika/ce konferencije. 
 
U očekivanju Vašeg povratnog javljanja srdačno Vas pozdravljaju organizatori/ce konferencije predstavnica ENIC-Europske mreže za inicijativu Hrvatska, gđa Maja Rendulić i pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, Višnja Ljubičić.