Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore.

U organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Policijske akademije 11. siječnja 2021. godine započeo je s radom Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore

Seminar je organiziran za 9 policijskih službenika/ca, pripadnika granične policije, iz policijskih uprava Vukovarsko-srijemske i Dubrovačko-neretvanske.
 
Zbog ozbiljne epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj uzrokovane epidemijom bolesti COVID 19, Seminar se provodi uporabom sustava e-obrazovanja Policijske akademije i on line video nastavom putem aplikacije Skype for business.
 
Seminar traje pet dana u kojem će polaznici obrađivati teme poput: pedagoško-andragoške osnove obrazovanja odraslih, didaktičke osnove obrazovanja odraslih, komunikacijske vještine, te će kroz brojne praktične vježbe steći osnovna znanja iz područja pedagogije i andragogije, metodike i didaktike te njihovoj praktičnoj primjeni u izvođenju raznih oblika poučavanja odraslih.
 
Seminar se provodi uz primjenu svih epidemioloških mjera za izvođenje nastave u zatvorenom prostoru naloženih od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.
 
Seminar je otvorio voditelj Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju gospodin Ilija Jakić, prof. koji je polaznicima/cama zaželio uspješan i kvalitetan rad . 
 
Polaznike/ce  Seminara su pozdravili i mr.sc. Marija Pajur, voditeljica nastave na Seminaru i Aco Martinović iz Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju, voditelj Seminara.
 

Pisane vijesti