Nastava online za polaznike Policijske škole „Josip Jović“ i studente Visoke policijske škole

Nastava za Policijsku školu „Josip Jović“ počinje u ponedjeljak, 16. ožujka, a za redovne studente Visoke policijske škole u srijedu, 18. ožujka

S obzirom na novonastalu situaciju vezanu za pandemiju virusa COVID-19 te naputke Nacionalnog stožera da se nastava u iduća dva tjedna održava online, na Policijskoj akademiji uspostavljen je sustav e-obrazovanja na vlastitoj platformi (https://e-obrazovanje.fkz.hr/).

Predviđeno je da nastava za Policijsku školu „Josip Jović“ počne u ponedjeljak, 16. ožujka, a za redovne studente Visoke policijske škole od srijede, 18. ožujka 2020. godine.

Kako bismo osigurali da nastava funkcionira bez zastoja, molimo vas da prije svega provjerite svoje korisničke podatke (korisničko ime i lozinku). Ako imate poteškoća s pristupom sustavu e-obrazovanja, slobodno se javite na eobrazovanje@fkz.hr.

Također provjerite jeste li upisani u sve kolegije/predmete koje slušate. Ako nemate pristup određenom kolegiju/predmetu, javite se mailom nositelju kolegija/predmeta.

Za potrebe izvođenja online nastave bilo bi poželjno da na uređaje kojima namjeravate pristupati sustavu e-obrazovanja (pametne telefone, tablete, prijenosna računala ili stolna računala) dodate ili ažurirate ovu aplikaciju:
 
  • Moodle mobilna aplikacija (potrebna za sustav e-obrazovanja):
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moodle.moodlemobile
iOS: https://apps.apple.com/us/app/moodle/id633359593

Detaljne upute za korištenje sustava e-obrazovanja možete OVDJE

Svakako na svim e-kolegijima na kojima ste upisani redovito provjeravajte forum “Obavijesti” (oglasnu ploču e-kolegija) za najnovije informacije!
 
Služba za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost osigurala je dežurstvo u e-učionici (Policijska akademija, III. paviljon, soba 429) od 8 do 14 sati. Ako imate pitanja, možete se u vrijeme dežurstva obratiti i na broj telefona: 01/24 26 297. Online podrška dostupna je 0-24.

 

Stranica