Prekid nastave i smještaja na Policijskoj akademiji

Od 16. ožujka na 14 dana se zbog nastale epidemiološke situacije otkazuju svi oblici nastave i domskog smještaja

Prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite, od ponedjeljka, 16. ožujka na 14 dana na Policijskoj akademiji se zbog nastale epidemiološke situacije otkazuju svi oblici nastave i domskog smještaja za polaznike Policijske škole „Josip Jović“, redovne i izvanredne studente Visoke policijske škole. Isto tako, do daljnjega se odgađaju seminari, tečajevi i ostali oblici stručnog usavršavanja.

Obavještavamo polaznike Policijske škole „Josip Jović“ i redovne studente Visoke policijske škole da će se nastava od ponedjeljka, 16. ožujka održavati on-line preko sustava e-obrazovanja. Svi detalji korištenja sustava e-obrazovanja, bit će objavljeni u ponedjeljak, 16. ožujka na web stranicama Policijske akademije i e-obrazovanja.

Sve nove obavijesti vezano za održavanje nastave bit će redovito objavljivane na web stranicama Policijske akademije.

Svi studenti Visoke policijske škole dužni su svojim voditeljima godina do ponedjeljka, 16. ožujka dostaviti imena i prezimena s e-mail adresama koje koriste i kojima imaju pristup (ne moraju biti e-maila adrese na domeni mup.hr) kako bi im se otvorili računi na sustavu e-obrazovanja. Oni koji imaju već otvorene račune na e-obrazovanju nisu dužni dostaviti e-mail adrese.

Nastava za izvanredne studente stručnog studija Kriminalistika i specijalističkog diplomskog stručnog studija Kriminalistika koja je prema rasporedu bila predviđena idući tjedan od 16. do 20. ožujka se odgađa. O novom terminu održavanja tog  seminarskog tjedna, bit će naknadno obaviješteni.

Upozoravamo sve djelatnike, polaznike Policijske škole „Josip Jović“ i studente Visoke policijske škole koji su u posljednja dva tjedna bili u inozemstvu, dužni su o tome obavijestiti epidemiološku službu i svoje nadređene te se pridržavati svih uputa koje dobiju od stručnih službi.

Stranica