Trening sigurne vožnje

U nedjelju, 23. studenoga, organiziran je trening sigurne vožnje za policijske službenike - vozače tzv. „presretača“, na Automotodromu "Grobnik“ u Rijeci, da bi se poboljšale njihove vozačke sposobnosti.

 
Ravnateljstvo policije i tvrtka „P.Z. Auto“ organizirali su u nedjelju, 23. studenoga, cjelodnevni poseban trening sigurne vožnje za policijske službenike - vozače tzv. „presretača“, na Automotodromu "Grobnik“ u Rijeci. Trening pod nazivom „Audi driving experience“ organiziran je da bi se poboljšale vozačke sposobnosti policijskih službenika, odnosno, da bi stekli potrebna iskustva u nepredviđenim i iznenadnim situacijama. Sastojao se od teoretskog i praktičnog dijela, a vodili su ga vrhunski treneri vožnje iz „Audi AG-a“ te bivši sportski vozači („Rally“ i „DTM“ klase) koji su svojim iskustvima, kako u teoretskom tako i u praktičnom dijelu, pomogli policijskim službenicima da u budućem radu lakše svladavaju određene poslove. Na treningu sigurne vožnje sudjelovali su djelatnici Uprave policije, Policijske akademije i Mobilne jedinice policije te djelatnici policijskih uprava: bjelovarsko-bilogorske, brodsko-posavske, dubrovačko-neretvanske, istarske, koprivničko-križevačke, splitsko-dalmatinske, šibensko-kninske, varaždinske i zadarske.

Napominjemo da su svi polaznici uspješno položili vrlo zahtjevan trening sigurne vožnje te kao nagradu dobili Uvjerenje „Audi driving experience“.  



Stranica