Sajam poslova

Danas, 27.ožujka od 10 do 16 sati održao se drugi po redu Sajam poslova,pod pokroviteljstvom Varaždinske Županije i Grada Varaždina.Jedan od najposjećenijih štandova bio je MUP-ov.

Danas, 27. ožujka od 10 do 16 sati održao se drugi po redu Sajam poslova, pod pokroviteljstvom Varaždinske Županije i Grada Varaždina. Partneri su bili: Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin, Hrvatska obrtnička komora - Obrtnička komora Varaždinske Županije, Obrtnička komora Grada Varaždina kao i Agencija za razvoj Varaždinske Županije – AZRA te drugi. Sajam, koji organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područna služba Varaždin, namijenjen je nezaposlenim osobama, učenicima, maturantima, studentima i svima koji žele upravljati svojom karijerom. Cilj je Sajma poslova pružanje informacija o uslugama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ostvarenje kontakta s uspješnim poslodavcima, dobivanje informacija o poslodavcima, njihovim trenutačnim i budućim potrebama za zapošljavanjem te znanjima i vještinama koje traže. Istodobno, mogla se dobiti informacija o redovnom obrazovanju, obrazovanju odraslih te nizu drugih mogućnosti. Osim što su mogli razgledati izložbene pultove oko 40-ak izlagača, posjetitelji su mogli i sudjelovati na tribini Odabir pr(a)vog zanimanja, kao i na radionici Vještine traženja posla.

Izlagački prostor Ministarstva unutarnjih poslova RH - PU varaždinske na Sajmu bilo je jedan od najposjećenijih.
Koordinator rada kontakt-policajaca za Policijsku upravu varaždinsku Krešo Bosak, kontakt-policajac  Mario Vugrinec, vježbenica Martina Jagić i glasnogovornica Marina Kolarić podijelili su promotivne materijale o upisu na Policijsku akademiju, odnosno, o prekvalifikaciji za zanimanje policajac te odgovorili na niz pitanja zainteresiranih posjetitelja. Tom su prigodom podijeljene također i brošure te letci različitih preventivnih sadržaja, kao i časopis MUP - Mir, ugled, povjerenje.

 


Stranica