Promocija magistranata Visoke policijske škole

U Policijskoj akademiji održana je promocija dipl. magistra Visoke policijske škole u Zagrebu. Od pokretanja poslijediplomskog stručnog studija kriminalistike 1997./19978. ak. god. do danas magistriralo je 30 polaznika/polaznica.

U nazočnosti izaslanika ravnatelja policije zamjenika ravnatelje Jakoba Bukvića, načelnika Policijske akademije mr. sc. Stjepana Gluščića, v.d. dekanice prof. dr. sc. Irene Cajner Mraović i načelnika odjela u Policijskoj akademiji, u PAK-u je održana promocija dipl. magistra Visoke policijske škole u Zagrebu. Od pokretanja poslijediplomskog stručnog studija kriminalistike 1997./19978. ak. god. do danas magistriralo je 30 polaznika/polaznica, dok je na današnjoj promociji bilo 22 magistranata, profesori s magistarskog studija i nastavnici i djelatnici VPŠ-e.


Otvarajući promociju v.d. dekanice prof. dr. sc. Irena Cajner Mraović izrazila je veliku radost i zadovoljstvo što ima čast prvi put u povijesti visokoškolskog obrazovanja policije u RH otvoriti promociju magistara i magistrica kriminalistike, dok je čestitajući prisutnim magistrima i magistricama na postignutom uspjehu, načelnik VPŠ-a mr. sc. Joško Vukosav istaknuo kako oni trebaju biti ponosni jer pripadaju skupini koja čini samo nekoliko posto u obrazovnoj strukturi stanovništva RH, te naglasio važnost njihovog stupnja obrazovanja za razvoj policijske struke i kriminalističkih znanosti te Ministarstva unutarnjih poslova u cjelini.

Obraćajući se i čestitajući magistrantima, zamjenik ravnatelja policije Jakob Bukvić ih je pozvao da nastave svoje obrazovanje i na doktorskim studijima za koje će imati podršku MUP-a.



Stranica