Slovenski i hrvatski policajci zaigrali nogomet

Odjel kriminaliteta droga Uprave kriminalističke policije MUP-a RH organizirao je susret kriminalističkih službenika Odjela kriminaliteta droga PU zagrebačke i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Celje, na kojem je centralna aktivnost bila odigravanje nogometnog turnira.

Početkom ovog mjeseca na Policijskoj akademiji u Zagrebu održan je neformalni susret  policijskih službenika kriminalističke policije MUP-a Republike Hrvatske i MUP-a Republike Slovenije.

Naime, Odjel kriminaliteta droga Uprave kriminalističke policije MUP-a RH, potaknut uspješnom suradnjom na području suzbijanja kriminaliteta droga, kada je u prosincu prošle godine zajedničkom operacijom zaplijenjeno preko 5 kg heroina, organizirao je susret kriminalističkih službenika Odjela kriminaliteta droga PU zagrebačke i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Celje, na kojem je centralna aktivnost bila odigravanje nogometnog turnira. Po dvije ekipe iz Zagreba i Celja, pojačane s po jednim službenikom MUP-a Hrvatske i Slovenije, odmjerile su snage u malom nogometu tzv. haklu, u igri 4 protiv 4.

Kao i u svim sličnim prigodama, pobijedili su sport i druženje, ali treba istaknuti da je prva postava Celja u finalu tijesno pobijedila prvu postavu Zagreba.

U ozračju fer playa, druženje je na opće zadovoljstvo nastavljeno i nakon nogometa, uz obećanje za slične susrete u budućnosti.



Stranica